Informació dels regidors

 • Montse Mascaró i Gras Montse Mascaró i Gras

  Alcaldessa

  He nascut a Pacs del Penedès, el 26 de desembre de 1964, visc al Barri de la Serra a “Cal Gras”. He estat regidora de joventut, esport i educació a l’Ajuntament de Pacs des de l’any 2015. El 2017 vaig agafar el relleu de l’alcaldia. La meva il·lusió sempre havia estat poder treballar pel municipi, perquè aquí tinc “les arrels de la meva mare”. Ara que soc Alcaldessa, seguiré treballant per aquest poble que estimo tant.

  El meu lema és: “Junts fem Pacs”.

 • Josep Mª Albarin i Olivella Josep M. Albarin i Olivella

  1a. Tinença d'Alcaldia

  Nascut el 9 de juny de 1969, viu a l’ Avinguda Diputació de Pacs del Penedès. Empleat de Banca. Regidor de Cultura, Noves Tecnologies i Salut d’aquest Ajuntament durant els anys 2015 al 2017, i de l’ any 2018 al 2019 Regidor també d’Hisenda, Urbanisme i Governació. Col·laborador en diferents associacions de la comarca, ha estat membre de l’AMPA de l'Escola “El Drac” de Pacs.

 • Albert de Sangenís - Llivi Perelló Albert de Sangenís-Llivi Perelló

  2a. Tinença d'Alcaldia

  Nascut a Pacs fa 50 anys, pare de dos fills, enòleg, compagino la feina entre el celler familiar i d’altres. Enamorat del territori, de la terra i de la meva feina. Em sap molt de greu el descrèdit en què actualment es veu la política, m’agradaria, i potser és una utopia, que és deixes de veure així.

 • Mercè Marges Rovira Mercè Marges Rovira

  Regidora

  Nascuda a Pacs el 8 de març de 1958, visc al Barri de la Serra. Ja fa molts anys que col·laboro amb diferents entitats del poble: balls populars, carnaval. Vaig ser membre de la Comissió de Festes. Em fa molta il·lusió continuar treballant per Pacs.

Darrera actualització: 28.04.2021 | 10:39
Darrera actualització: 28.04.2021 | 10:39