Mario Cèsar Larrubia Mañas

2a. Tinença d'Alcaldia

Actor-director i creatiu. Terapeuta Gestalt. Monitor sociocultural. Director i acompanyant teatral al Teatre Casal de Vilafranca i al nou grup Pacs Escènic. En formació dual de Guia d’Enoturisme de Catalunya, en pràctiques a les Caves Llopart.

Fa 11 anys què estic vinculat al poble i des de l’agost del 2017 visc al Barri de L’Agrícola. Soc mediterrani. Entusiasta, entregat i molt apassionat. Intento viure amb molta consciència, presència i responsabilitat. He format part de la nova Comissió de Festes aportant noves propostes com “ Pacs Tot Talent”.

He creat un grup de teatre a Pacs. Admiro el potencial que hi ha al poble. Crec que es pot fer -i vull fer- moltes coses perquè sigui un poble de referència, obert i que pensi en tots i totes per igual. On tothom tingui moltes i les mateixes possibilitats, sense haver de traslladar-nos a un altre lloc que no sigui Pacs. Vull aportar al projecte de l’Ajuntament de Pacs: passió, dedicació i entusiasme. Ser honest amb el que realitzo. Adquirir un compromís és estar a on realment vols estar. No es pot realitzar res que no vulguis fer. Sóc una mirada nova i externa al poble, fresca i espontània amb ganes de futur.

Vaig col·laborar molts anys amb la regidoria de cultura de Manacor en el projecte de les activitats del Patronat d’Arts Plàstiques i aquells anys són un gran bagatge per compartir en les meves regidories. Estimo el poble i només vull trobar solucions. Tenim una alcaldessa entregada en cos i ànima a l’alcaldia treballant diàriament per tots nosaltres i la seva dedicació s’encomana. Som un grup que representa al poble: Tots estem lligats a la proposta de Pacs abans d’ajuntar-nos com equip, només així és com Junts fem Pacs.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 10:55