Programa Garantía Juvenil 2021

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest és un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que permetrà la contractació de joves menors de 29 anys, durant 6 mesos a jornada complerta per realitzar pràctiques dels seus estudis.

L’Ajuntament demana al SOC els perfils que necessita cobrir i aquest escull entre els candidats, que no estiguin treballant i formin part del Programa de Garantia Juvenil del SOC.

L’Ajuntament de Pacs del Penedès ha sol·licitat 1 professionals per fer les pràctiques tècnic de promoció econòmica.

El SOC ha fet la selecció i el 28 de setembre va començar a treballar un dels candidats seleccionats, amb un contracte de treball efectuat d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Aquesta és la primera vegada que es participa en aquesta convocatòria, des de l’Ajuntament de Pacs del Penedès.

Un dels objectius del Sistema Públic d'Ocupació de Catalunya, és acompanyar a les persones i donar-los les eines perquè desenvolupin habilitats i capacitats que els permetin millorar la situació laboral o professional, detectar les necessitats de suport i promoure l'atenció reforçada dels col·lectius amb més dificultats d'inserció.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 11:09