Salutació de l'Alcaldessa

Salutació de l'Alcaldessa

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web oficial, de l'Ajuntament de Pacs del Penedès. Una eina de nova tecnologia que posa a les teves mans els serveis i possibilitats que ofereix el nostre poble, i que és necessària per a la comunicació i per la transparència en una administració pública.

L'Ajuntament i l'equip de govern que encapçalo, no té altre objectiu que atendre les necessitats de les persones. La comunicació és la base d'un bon govern que vol estar present en el dia a dia de les veïnes i veïns. Per aquest motiu, aquest canal internauta de comunicació, dona a conèixer el poble de Pacs de forma virtual: bodegues i cellers, llocs d'interès, activitats culturals, empreses, gastronomia, i sobretot una població oberta i acollidora.

Com Alcaldessa, dir-vos que estic a la vostra disposició per escoltar els vostres suggeriments, queixes i propostes, i espero que aquest canal de comunicació, serveixi per poder compartir amb vosaltres, tota la informació necessària de la feina que estem desenvolupant ,per tal que Pacs sigui un Poble viu on viure.

Aprofito l'avinentesa per saludar-vos, tot animant-vos a fer ús d'aquesta eina ciutadana.

 

Montse Amat Domènech Alcaldessa de Pacs del Penedès

 

Darrera actualització: 14.07.2023 | 12:01
Darrera actualització: 14.07.2023 | 12:01