Salutació de l'Alcaldessa

Benvinguts a la pàgina web de Pacs del Penedès,

Internet s’ha convertit en una eina poderosa i eficaç que permet visitar un poble des de la distància, gestionar un servei des de qualsevol punt o bé rebre informació des de qualsevol lloc. Aprofitant, doncs, aquesta facilitat, neix la nova pàgina web de Pacs del Penedès com a eina de servei per als veïns i veïnes del nostre municipi i com a mitjà d’apropament per a tots aquells qui ens visitin. Pacs del Penedès és un poble situat estratègicament al bell mig de l’Alt Penedès, envoltat de vinyes i paisatges naturals, des d’on poder realitzar excursions, visites d’interès cultural, natural i enoturístic, als diferents cellers i caves del municipi.

La seva situació privilegiada, així com també la seva proximitat amb la capital de comarca, Vilafranca del Penedès, ofereix als seus habitants i visitants una rica i àmplia oferta cultural, gastronòmica, comercial i turística.

Espero que aquesta nova pàgina web sigui un instrument útil i eficaç per a tots, i un avenç per al desenvolupament del nostre municipi.

Benvinguts a Pacs del Penedès!

Montserrat Mascaró Gras

Darrera actualització: 01.12.2021 | 10:50
Darrera actualització: 01.12.2021 | 10:50