Pacs Educador

Benvinguts, benvingudes, al Pacs educador. Som conscients que tot allò que fem té una repercussió en els aprenentatges i en la formació d’actituds i valors dels nostres veïns i veïnes.

A Pacs ens agrada aprendre, intercanviar, compartir, imaginar. Créixer! Formem, dia a dia, ciutadans exigents, crítics, participatius. Dins i fora l’escola. Els centres educatius, les famílies, les entitats del poble o els serveis municipals.

Treballem per garantir l’equitat d’oportunitats d’infants i adolescents. Conscients que tot allò que fem té una repercussió en els aprenentatges i en la formació d’actituds i valors dels nostres veïns i veïnes. Qualsevol espai pot ser cultura. Això és el poble educador.

A Pacs, construïm entre tots i totes el poble educador. Mestres, alumnes, famílies, entitats de lleure, ajuntament; des de la comunitat educativa treballem per garantir l’equitat d’oportunitats d’infants i adolescents.

Al poble hi ha una escola pública d’Educació Infantil i Primària, l’escola El Drac i la Llar d’Infants Municipal El Petit Drac. Ofereixen un projecte educatiu de qualitat i molt arrelat a l’entorn social i natural. Pel que fa a l'educació secundària, als nostres joves els pertany els diferents instituts situats a Vilafranca del Penedès.

Darrera actualització: 16.02.2024 | 13:10
Darrera actualització: 16.02.2024 | 13:10