Equip de govern i oposició

 • Montserrat Amat Domènech

  Alcaldessa

  Vaig néixer el 20 de gener del 1979, i des del desembre del 2015 que visc al Barri del Nucli Antic concretament a l'Avinguda Diputació.

  He crescut acadèmicament formant-me com a Tècnica Superior d'Educació Infantil, i Tècnica Superior en Integració i Mediació Social. Tinc inquietuds diverses que em motiven a saber més, per viure al màxim el present i mirar amb optimisme el futur.

  Al ser mare, m'he implicat a l'AFA i al Consell Escolar de l'Escola El Drac. Formo part de la Comissió de Festes i soc membre del Casal de La Dona "La Salzereda" Tinc l'Honor de ser la vostra Alcaldessa. Em correspon prendre decisions, fer propostes que des de l'honestedat, l'ètica, el compromís i el servei públic, farem que Pacs Bategui i sigui un poble viu on viure.

 • Natàlia García Nieto

  1a. Tinença d'Alcaldia

  Vaig néixer el 1991 a Barcelona, però visc al Penedès des de que tenia 3 anys. Pacs és el poble que vaig triar per formar la meva família, sóc una enamorada del seu entorn i de la seva gent. Tenir una filla aquí m'ha fet ser partícip d'aquesta fantàstica vida de poble, de les activitats i tallers que s'hi fan, de la festa major... Després d'anys de vagatge en el món dels mitjans de comunicació i de l'organització d'esdeveniments, aportaré un aire fresc a les regidories de Joventut, Cultura i Comunicació.

 • Sergio Martín Marín

  2a. Tinença d'Alcaldia

  Vaig néixer el 21 de novembre de 1978 a Vilafranca del Penedès. En néixer vaig viure a Cal Titus de Can Lleó, mentre els meus pares es feien una de les primeres cases del barri de L'Agrícola.

  He passat part de la meva carrera professional en arquitectura i interiorisme. Actualment, com a tècnic enoturístic a un centre d'interpretació, on tinc la sort de treballar per la cultura del nostre territori. He crescut als carrers i camins de Pacs. En ell he fet teatre, caramelles hi he sigut integrant de la colla de diables i bastons i orgullós de ser pregoner de les festes del meu barri. Encara em poso nerviós quanta arriba la nostra Festa Major.

  Sóc un enamorat d'aquest racó de món, de Sant Pau i dels meus veïns. Gaudeixo amb el nostre entorn, de la tranquil•litat que es respira i sobretot d'una cosa: que ens diguem "bon dia" pel carrer. Ho vaig trobar a faltar els anys que vaig estar vivint a BCN.

  M'agraden les coses senzilles: la natura, un cafè, caminar, viatjar (quan poc), llegir, escoltar les persones i, sobretot, somiar. Envoltar-me d'amics i amigues amb una copa de vi i compartir el nostre trajecte vital.

  Pare d'un nen. Compromès amb la diversitat familiar, els infants, joves i gent gran que són font de vida. M'agrada implicar-me en els temes socials i de la comunitat on visc. Tinc una visió positiva, on les coses sempre poden anar a millor, i així és com veig Pacs, amb molt de potencial i moltes feines a fer per aconseguir un poble més verd, educador i viu per les persones. Orgullós, de tenir l'oportunitat de ser regidor de la nostra Casa de la Vila, conscient que la política es fa al carrer i a les institucions.

  Necessito Pacs, per poder carregar-me d'energia. Quan arribo al poble cada dia, miro, respiro i em sento a casa, protegit i en calma.

 • Núria Sagarra Castro

  Regidora

  Vaig néixer el 14 d'abril del 1985 a Vilanova i la Geltrú. Després d'estudiar Història a la Universitat de Barcelona i obtenir un màster en Història Contemporània, vaig treballar en empreses tecnològiques a escala internacional abans de convertir-me en administrativa a l'Institut Català de la Salut, on porto treballant des de fa 4 anys i actualment estic a l'ambulatòria de Vilafranca. L'estiu de 2018 em vaig mudar a Pacs del Penedès, després d'haver viatjat i viscut a l'estranger, buscant un poble bonic i tranquil del Penedès on escolaritzar els meus fills i tenir una millor qualitat de vida. Després de la pandèmia, em vaig unir a la comissió de festes per a contribuir activament a la vida del poble i la seva comunitat.

 • Josep M. Albarin i Olivella

  Oposició

  Nascut el 9 de juny de 1969 a Vilobí del Penedès, des de l'any 1999 visc a l'Avinguda Diputació de Pacs del Penedès. Empleat de Banca. Regidor de Cultura, Noves Tecnologies i Salut d'aquest Ajuntament durant els anys 2015 al 2018 i regidor d'Hisenda, Promoció local Governació, infància i joventut la legislatura de 2018 a 202. Col·laborador en diferents associacions de la comarca, ha estat membre de l'AMPA de l'Escola "El Drac" de Pacs.

Darrera actualització: 6.07.2023 | 13:57
Darrera actualització: 6.07.2023 | 13:57