Canvi normatiu de l’ús de Glifosat en espais verds

Dijous, 15 de febrer de 2024

L'Ajuntament us informa del canvi normatiu de l’ús de Glifosat en espais verds.

El 4 de març de 2024 queda prohibit l’ús de la matèria activa Glifosat en espais públics i es restringeix únicament a usos agraris. L’ús del vinagre i solucions d’àcid acètic al 20% no estan autoritzats com a herbicida (RD 1311/2012) i no tenen registre com a producte fitosanitari (Reglament d’Execució (UE) 2019/149). Les concentracions d’àcid acètic en productes comercialitzats a una concentració superior al 20% es consideren dilucions, i la situació legal d’aquestes a la UE conclou que no s’han presentat els estudis necessaris per a obtenir autorització com a herbicida.

Per tant, quina és l’alternativa al Glifosat en espais públics? Katoun Gold, el bioherbicida sense glifosat de Certis Belchim per al control de males herbes, molsa i algues en parcs i jardins (reg. ES-00887). La seva fórmula líquida amb àcid pelargònic és fàcil d’aplicar i és respectuosa amb el medi ambient: els resultats són visibles en 2 hores. Katoun Gold presenta múltiples avantatges en comparació amb altres mètodes alternatius com desbrossaments o cremes controlades.

Certis Belchim i Martí Agrícola us convidem a conèixer Katoun Gold al:

4t Seminari Tècnic online gratuït del proper dijous 29 de febrer a les 11:00 h. (durada 1 h).

Inscripció gratuïta des d’aquest enllaç: http://bit.ly/katoun-gold-29-febrer

Per a més informació, si us plau, responeu aquest e-mail o contacteu amb el nostre Assessor en Gestió Integrada de Plagues en Espais Verds, Ismael Francolí: tel. 620368320.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 09:38