Concurs per escollir la portada del programa de la Festa Major 2024

Divendres, 26 d’abril de 2024

L'Ajuntament us informa que s'ha obert el termini per participar al concurs per escollir la portada del programa de la Festa Major 2024.

Està obert a tots/tes els/les artistes de Pacs del Penedès que vulguin participar. La inscripció és gratuïta.

  1.  Només es pot presentar al concurs una obra per artista. L’artista podrà escollir la modalitat i l’estil del Disseny.
  2. Tema: Programa Festa Major 2024. Han de figurar els textos "Festa Major", "Pacs del Penedès" i "Del 2 al 5 d’agost del 2024".
  3. Les obres hauran de tenir un tamany DIN A3. Formats desitjats: pintura: sobre un llenç blanc, fotografia, disseny gràfic i dibuix: sobre cartró ploma blanc i dibuix fet a mà: sobre paper d’alt gramatge blanc.
  4. L’entrega dels dissenys es realitzarà com a màxim el divendres 21 de juny del 2024 de 09.00h a 15.00h a l’Ajuntament de Pacs del Penedès.
  5. El Jurat estarà format per 3 persones: La Regidora de Cultura, un/a membre de la Comissió de Festes i una persona qualificada designada per l’Ajuntament. La decisió serà inapel.lable.
  6. El disseny guanyador s’utilitzarà per publicar i promocionar la festa Major de Pacs del Penedès del 2024.
  7. Tots els dissenys participants seran exposats durant els dies de Festa Major.
  8. El jurat podrà declarar desert el premi.
  9. El disseny guanyador quedarà en propietat de l’Ajuntament de Pacs del Penedès així com els seus drets.
  10. L’organització es reserva el dret d’alterar o decidir en qualsevol cas tot allò no previst en aquestes bases, així com els drets de reproducció del disseny guanyador d’aquest concurs.
  11. La participació al concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.
Darrera actualització: 26.04.2024 | 13:37