Celler Família Torres

Cinc generacions dedicades al vi i a la vinya, tenint cura i teixint una connexió amb la terra i els paisatges del vi i transmetent el nostre llegat. 

El cognom Torres està lligat al vi des de fa més de tres segles, quan la família va plantar les primeres vinyes al Penedès. Cinc generacions dedicades al vi i a la vinya, tenint cura i teixint una connexió amb la terra i els paisatges del vi i transmetent el nostre llegat. 

Des de la fundació del primer celler l’any 1870, Torres s’ha mantingut fidel a les seves arrels i ha aconseguit que els seus vins i brandis siguin reconeguts arreu del món. El celler, rodejat de vinyes i situat molt a prop de Barcelona, és un emplaçament únic per viure una experiència completa que fusiona vi i gastronomia. Visites exclusives, tastos i maridatges amb la possibilitat de combinar-ho assaborint la millor gastronomia al nou Jardí Restaurant

El Celleret és un espai, elegant i acollidor que convida a descobrir la diversitat i la riquesa de la cuina mediterrània, tot contemplant l’emblemàtica vinya Mas La Plana i amb la muntanya de Montserrat a l’horitzó.

Et convidem a formar part de la història d’aquest celler centenari gaudint de totes les experiències enogastronòmiques que ofereix!

Recomanem visitar la seva pàgina web per ampliar informació i conèixer els seus productes.

Finca del Maset s/n - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya) - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 177 330
Adreça electrònica: reserves@torres.es
Lloc web: www.torres.es/es/inicio
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.02.2024 | 14:25