Celler Parés Baltà

Parés Baltà és un celler familiar lligat al respecte per la natura i l'entorn, per això treballem les nostres vinyes amb viticultura biodinàmica.

Parés Baltà ha sigut des dels seus orígens un petit celler familiar vinculat a la viticultura i a l’agricultura, en el qual tots els membres de la família hi estan implicats.

Els orígens de Parés Baltà es remunten l’any 1790, quan es van plantar les primers vinyes de la finca, les quals encara avui envolten la masia on està ubicat el celler, a Pacs del Penedès. Actualment, la tercera generació de la família Cusiné és la que es troba actualment al capdavant del celler. 

Els valors i il·lusions de Parés Baltà han anat invariablement lligats al respecte per la natura i a la cura del nostre entorn, per això, des del 2012 treballem les nostres vinyes amb viticultura biodinàmica, un tipus d’agricultura que va un pas més enllà de l’ecològica: fomentem la biodiversitat, fem servir plantes que curen plantes i creem les condicions perfectes per a que sigui la natura la que decideixi en cada moment el que necessita.

Les finques gaudeixen d’una gran biodiversitat gràcies als diferents tipus de cultiu que tenim, com el de les oliveres o els ametllers. Alimentem la terra i adobem les vinyes amb el nostre propi ramat d’ovelles i tenim bresques d’abelles que ens ajuden a pol·linitzar i a transmetre l’essència mediterrània al nostre raïm.

L’objectiu de Parés Baltà encara és el mateix que l’avi fundador del celler; elaborar vins i caves de qualitat i ecològics, plens de salut i expressió i que parlin de les tradicions, costums i essència de la terra.

Descobreix els celler i els vins i caves ecològics i biodinàmics amb les experiències enogastronòmiques com les visites, tastos, maridatges i tours en 4x4. També pots gaudir-ne a la terrassa chill out i la botiga de vins. 

Recomanem visitar la seva pàgina web per ampliar informació i conèixer els seus productes.

Masia Can Baltà, s/n - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya) - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Marta Casas
Telèfon: 938 901 399
Adreça electrònica: paresbalta@paresbalta.com
Lloc web: paresbalta.com/ca/
Horari:  
De dilluns a divendres: 9:30 a 18:30 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.02.2024 | 14:29