Club Tennis Vilafranca

El Club Tenis Vilafranca ofereix una àmplia gama de serveis tant als seus socis, com als seus usuaris (ja que és obert a tothom i no està limitat només al soci). El soci té les seves aventatges però és un club obert per qualsevol persona que vol utilitzar les seves instal.lacions i/o restaurant.

Instal·lacions: El club disposa de 9 pistes de terra batuda, 2 de green set, 6 pistes de pàddel, pista de pàddel beach, gimnàs, sauna, piscina d’estiu, pista poliesportiva, parc infantil i un gran pàrquing gratuït pels seus usuaris. També tenim una gran varietat de serveis: Escola de tennis i pàdel tant per infants com per adults, classes particulars, classes dirigides de Ioga, Pilates, GAPS, Powerfitness, Spinning, Training cross, entrenaments personals, classes d’electroestimulació, etc. Organitzem Campus i intensius durant l’estiu, setmana santa I festes de Nadal. Es realitzen diverses activitats socials : Festa de la Castanyada, Carnaval, Nadal, etc.

Hi ha de forma regular tornejos i/o americanes de tennis i pàddel, on poden participar tothom que vulgui i amb el nivel que cadascú tingui.

El Club disposa d’un Restaurant on ofereix, menu diari, menus d’empresa I caps de setmana, carta, etc. amb una capacitat entre totes les sales de més de 200 persones. Celebracions d’empresa, d’aniversaris, de comunió, servei de cattering per emportar, etc.

És un lloc ideal per passar un dia agradable, un espai rodejat de natura, tranquilitat i molt bon ambient.

Pla de Cavalls, S/N (Urb. Can Lleó) - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Elena Soler
Telèfon: 938 171 083
Telèfon: 683 540 066
Adreça electrònica: recepcio@tennisvilafranca.cat
Lloc web: www.tennisvilafranca.cat/#1
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.11.2021 | 10:31