Cales de Pachs, S.A.

El Grup Cales de Pachs, fundat l’any 1967, és líder a Catalunya en la fabricació d’òxid càlcic, d'hidròxid càlcic i òxid de magnesi. De tradició familiar, al llarg de més de 50 anys Cales de Pachs ha basat la seva estratègia de creixement en l’I+D+i per donar usos insòlits a la calç que permetin millorar l'entorn. La innovació constant i l’aposta per l'excel·lència han convertit el Grup Cales de Pachs en un referent dins el sector de la calç.

Amb seus a Espanya i Portugal, la facturació del Grup Cales de Pachs va ser de més de 21 milions d'euros el 2020. Actualment, la companyia dona feina directa i indirecta a unes dues-centes persones. La majoria dels seus proveïdors són de proximitat.

El 58,8% de la producció anual de la companyia es destina al mercat interior, i exporta a més de trenta països d'arreu del món. Els principals mercats d'aplicació per ordre de consum són: medi ambient, agricultura, alimentació animal, reciclatge de plàstics, siderúrgia i construcció.

La filosofía de Cales de Pachs es basa en el creixement sostenible i en la responsabilitat social. Des de fa més d’una dècada, el grup usa energia verda en els seus processos de producció, i col•labora amb els municipis del seu entorn per mantenir l'equilibri entre la seva activitat i la societat que l’envolta.

Muntanya de Sant Jaume, s/n - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 903 011
Adreça electrònica: pachs@calespachs.com
Lloc web: www.calespachs.com/es/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.10.2021 | 13:33