Hinojosa Packaging, S.L.

Hinojosa Pacs som una empresa especialitzada en donar solucions integrals d'envasos i embalatges als nostres clients. La nostra clara orientació a client fa que cadascuna de les persones que conformem aquesta família actuem d'acord amb la següent pregunta, quina decisió va a satisfer més al meu client?

Des de la nostra creació el 1985, hem experimentat un creixement continu gràcies a el compromís amb l'excel·lència en el servei, i al nostre equip humà, que combina la més alta experiència amb la passió i motivació dels joves talents, conformant un equip implicat que vibra per satisfer als clients.

La nostra millora contínua en els processos interns, unida a la solvència tècnica dels nostres equips, fa que aportem als nostres clients uns resultats molt satisfactoris. L'agilitat, orientació a resultats, adaptació i comunicació fluida amb el client són els vímets de la nostra feina.

Proporcionar solucions d'envasos i embalatges que aportin millores competitives, de manera eficient, innovadora, sostenible i segura, a través d'un equip humà altament compromès i qualificat.

La nostra Visió

Ser el proveïdor preferit dels clients per explicar com un dels 3 primers grups de fabricant d'envasos i embalatges de la península, a través d'una millor relació qualitat, servei, preu, comptant amb un personal i un accionista il·lusionat.

Poligono La Xarmada - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 170 469
Lloc web: www.hinojosapacs.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.09.2021 | 08:29