Vinagrerias del Penedès, S.A.

Amb més de 130 anys d'experiència, en vinagreries de al Penedès ens vam consolidar com a productors, envasadors i proveïdors de vinagre a granel de qualitat a nivell nacional i internacional. Situats al cor del Penedès, territori extraordinari per al cultiu de la vinya, es troba el nostre negoci familiar que va néixer amb un clar objectiu: oferir als nostres clients el vinagre de millor qualitat del mercat.

La família Albertí sempre havia estat relacionada amb la producció de destil·lats i cava, però és en 1880, quan comença l'elaboració artesanal de vinagre de vi a Vilafranca de Penedès.

Va començar com un petit negoci local però la qualitat dels seus productes i fidelitat dels seus clients van convertir el vinagre en la seva activitat principal. És el 1910, quan s'inaugura el primer celler elaborador de vinagre d'Espanya a Vilafranca de Penedès i poc després, s'instal·len també a Madrid. Mogut pel seu gran esperit empresarial, la segona generació familiar emprèn un viatge per la Mediterrània per conèixer els elaboradors més importants i li dóna un gran impuls a l'empresa amb productes envasats i embotellats, sent també pioners a Espanya en aquest sector. La tercera i quarta generació unim els nostres esforços per portar el nostre vinagre a altres països i iniciar així una nova etapa on l'exportació a mercats europeus, americans i asiàtics agafa molt protagonisme en el negoci. És el 1997 quan vam decidir obrir nou celler a Pacs del Penedès, i sense perdre la nostra essència, ampliar la capacitat de producció, envasat i emmagatzematge, i combinar els nostres processos tradicionals amb grans avenços tecnològics.

Actualment a Vinagreries de al Penedès exportem a més de 40 països, comptem amb més de 90 referències d'etiquetatge i més de 25 tipus de vinagre al nostre catàleg, adaptant-nos a les necessitats de tots els nostres clients per seguir oferint, quatre generacions més tard, el vinagre de millor qualitat de l'mercat.

Nom de contacte: Genis Albertí
Telèfon: 938 900 194
Adreça electrònica: info@vinagrerias.com
Lloc web: www.vinagreriasdelpenedes.com/
Horari:  
De dilluns a divendres: 8:30h - 13:00h i 15:00h - 18:00
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 6.10.2021 | 13:01