“La Disbauxa” de Pacs

Història

La Disbauxa de Pacs és una comparsa integrada per persones i famílies de Pacs del Penedès i de la resta de la comarca que estan vinculats amb el poble o amb les seves famílies o amistats. No hi ha límit d’edat per participar.

La iniciativa de crear una comparsa a Pacs va sorgir a través de la regidoria de joventut del mateix ajuntament i engrescada per la pròpia regidora de l’àrea, la Montse Mascaró, implicada des de el primer moment, per tant, estem parlant d’una comparsa Jove, amb data de creació del passat setembre de 2015

Activitat que ofereix:

L’objectiu de la comparsa és implicar el màxim nombre de persones sense límit d’edat del nostre municipi, i a la vegada oferir una activitat d’esbarjo en la qual molts veïns i veïnes del nostre municipi s’hi poden integrar encara que no ballin tot col·laborant en diferents tasques com: confecció de la disfressa, maquillatge, suport tècnic, coreografies, i etc., en definitiva fer poble.

La finalitat és participar al màxim de rues de les comarques del Penedès. A més, al 2019 es va crear la pròpia rua al nostre poble i que va quedar truncat per la COVID19, esperem que aviat tornem a realitzar totes les rues.

Camí del Salinar (Magatzem al costat de Correus) - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Montserrat Mascaró Gras
Telèfon: 650 815 141
Adreça electrònica: disbauxadepacs@gmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.08.2021 | 11:22