Celler La Xarmada

Des de la construcció del celler l'any 1776, generació rere generació, ens hem dedicat en cos i ànima a l'elaboració de vins tranquils i escumosos.

La Xarmada som una empresa amb una llarga tradició vinícola. Els nostres avantpassats van construir el celler l'any 1776 i des de llavors, generació rere generació ens hem dedicat en cos i ànima a l'elaboració de vins tranquils i escumosos a les nostres instal·lacions a Pacs del Penedès.

Seguint la tradició familiar i moguts per la passió i la perseverança, els germans Sangenís-Llivi hem seguit produint i comercialitzant els nostres productes amb molta cura i respecte cap a la terra, amb l'objectiu d'aconseguir sempre una gran qualitat.

Al cor del Penedès, rodejats de vinyes i en un entorn únic oferim la possibilitat de viure una experiència inoblidable practicant l’enoturisme. Podreu veure l’antic celler on hi tenim gran part de les eines antigues utilitzades en l’elaboració del vi i de les feines del camp, visitar els antics cups de cairons on fermentava antigament el vi, passejar pel celler on vinifiquem i microvinifiquem els diferents vins propis i per encàrrec, veure la sala de criança de vins en bóta, baixar a la cava de criança dels vins escumosos i veure les tradicionals rimes de botelles, gaudir d’un dels moments més màgics en el procés del cava, el desgorjar  en calent, etc.

Recomanem visitar la seva pàgina web per ampliar informació i conèixer els seus productes.

Hisenda Casa Lliví, s/n - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya) - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Albert De Sangenís-Llivi
Telèfon: 649 104 886
Adreça electrònica: laxarmada@laxarmada.com
Lloc web: www.laxarmada.com/ca/
Horari:  
De dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 19h.
Dissabte de 9h a 15h
Diumenge tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.02.2024 | 14:09