Tastapacs

És una activitat oberta a tota la gent de Pacs en la qual tothom hi té cabuda, petits i grans, es tracta de fer poble i cohesió entre els veïns i veïnes dels diferents barris del municipi tot fent un tastet de vins, caves , tapes i música en directe , i per a la mainada , entrepans elaborats.

Breu història:

El Racó de la Salzereda amb l’església de Sant Genis i el Camí dels Fondos és un lloc molt bonic per fer-hi actes de petit format com : recitals, concerts i etc., aquesta és una proposta que des de sempre la gent de Pacs de manera popular i planera ha animat a l’ajuntament perquè es pugui aprofitar com un espai idíl·lic per actes festius. El Josep Maria Abarin, regidor de cultura va proposar als cellers de Pacs i a dos cuiners locals engegar un petit projecte de maridatge de vins, caves i tapes, amb acompanyament de música en directe. La proposta va entusiasmar i amb l’ajut d’uns quants veïns/nes de Pacs , el suport logístic de l’ajuntament , amb unes quantes reunions i pluja de idees per trobar un nom, va néixer el I Tastapacs l’Origen, un dimecres 20 de gener de 2016 a les 18:00 hores al Centre Cívic de Pacs.

Any de funcionament:

11 de juny de 2016

Objectius del TastaPacs l'Origen:

  • Aquest, és un petit projecte creat per a gaudi de la gent de Pacs i també per gent de fora que ens vulgui conèixer.

  • El Tastapacs no vol créixer més enllà de 500 persones amb tiquet combinat de tapes i vins. Si són més, seran benvinguts però amb la opció de comprar tiquets de beguda i la tapa directament als cuiners.

Data i període de preparació del Tastapacs:

  • Consensuat amb les agendes dels cellers, els cuiners i regidors és va quedar que és celebraria sempre el segon cap de setmana de juny.
  • L’espai de celebració sempre serà el Racó de la Salzereda però en cas de pluja , el Tastapacs és traslladarà el mateix dia a la Pista Coberta “Alcalde Josep Soler”.
  • Es comença a preparar a partir del mes de març, prèvia convocatòria dels regidors de cultura i joventut per carta als cellers del municipi i als cuiners i en les últimes reunions s’incorporen els voluntaris que ajuden a muntar la infraestructura de l’espai.
Darrera actualització: 8.03.2024 | 13:19