Restaurant El Cim

Oferim diferentes sales per actes privats, amb servei o no de restauració. ideal per a cel.lebracions, calçotades, trobades familiars, banquets de casament, comunions i batejos.

Situat al cim de la muntanya de Sant Pau a Pacs del Penedès, a només 3 km de Vilafranca, es troba aquest atractiu i singular mirador, al cor del Penedès. Una construcció d'obra vista de dues plantes, equipat d'una amplia sala a la planta baixa, discoteca mirador al pis superior amb diferents terrasses i jardins per còctels o aperitius i una gran pista de fútbol, per calçotades o cel.lebracions d'estiu.

De gastronomia catalana, productes de mercat i cuina tradicional elaborem a les mateixes cuines, excel.lents i variats menús a un preu molt equilibrat.

Productes autoctons del Penedès-Garraf com: carns de gran qualitat, el gall negre i l’aviram, la fusta d’embotits, la coca d’escalivada i arengada, varietat de verdures i hortalisses per amanides mediterràneas, com l’amanida xató o els calçots, peix fresc de la llotja de Vilanova, com el bacallà o els musclos amb romesco i dolços com la garlanda o les catànies .

Els vins que oferim són principalment de la D.O., des del xarel·lo de Can Sadurní, a syrah, monastrell i merlots ecològics, a grans vins de finca com el cabernet o pinot noir de bodegues Torres a licorosos del priorat.

S'ha de reservar l'espai per telèfon o via mail, en quatre dies d'antelació. Obert per qualsevol dia de l'any.

La capacitat de la sala, és de 100 persones. La capacitat per actes a l’exterior és de 300 persones.

Mirador de Sant Pau - 08796 Pacs del Penedès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 678 187 422
Adreça electrònica: salacim@gmail.com
Lloc web: www.facebook.com/amicsdelcim
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 13.10.2021 | 08:54