Sergio Martín Marín

2a. Tinença d'Alcaldia

Vaig néixer el 21 de novembre de 1978 a Vilafranca del Penedès. En néixer vaig viure a Cal Titus de Can Lleó, mentre els meus pares es feien una de les primeres cases del barri de L'Agrícola.

He passat part de la meva carrera professional en arquitectura i interiorisme. Actualment, com a tècnic enoturístic a un centre d'interpretació, on tinc la sort de treballar per la cultura del nostre territori. He crescut als carrers i camins de Pacs. En ell he fet teatre, caramelles hi he sigut integrant de la colla de diables i bastons i orgullós de ser pregoner de les festes del meu barri. Encara em poso nerviós quanta arriba la nostra Festa Major.

Sóc un enamorat d'aquest racó de món, de Sant Pau i dels meus veïns. Gaudeixo amb el nostre entorn, de la tranquil•litat que es respira i sobretot d'una cosa: que ens diguem "bon dia" pel carrer. Ho vaig trobar a faltar els anys que vaig estar vivint a BCN.

M'agraden les coses senzilles: la natura, un cafè, caminar, viatjar (quan poc), llegir, escoltar les persones i, sobretot, somiar. Envoltar-me d'amics i amigues amb una copa de vi i compartir el nostre trajecte vital.

Pare d'un nen. Compromès amb la diversitat familiar, els infants, joves i gent gran que són font de vida. M'agrada implicar-me en els temes socials i de la comunitat on visc. Tinc una visió positiva, on les coses sempre poden anar a millor, i així és com veig Pacs, amb molt de potencial i moltes feines a fer per aconseguir un poble més verd, educador i viu per les persones. Orgullós, de tenir l'oportunitat de ser regidor de la nostra Casa de la Vila, conscient que la política es fa al carrer i a les institucions.

Necessito Pacs, per poder carregar-me d'energia. Quan arribo al poble cada dia, miro, respiro i em sento a casa, protegit i en calma.

Adreça electrònica: martinmsrg@pacsdelpenedes.cat
Darrera actualització: 25.07.2023 | 08:33